Registratieovereenkomst

Om alles op dit forum een beetje soepel te laten verlopen hebben wij een soort van regeltjes/richtlijnen geschreven. Dit omdat het forum zonder richtlijnen een chaos wordt. Probeer je aan deze regels te houden zodat het forum een prettige plek wordt, is en blijft voor ons allen.

STUDENTEN, LET OP:

Het is niet nodig om apart een account aan te maken, zodat je kan vragen of onze leden een enquête/onderzoek willen invullen. Om aandacht te vragen voor je enquête of onderzoek mag je ons mailen en dan plaatsen wij alle informatie die nodig is op het forum.

Klik hier om ons te mailenBeheer
De beheerders van dit forum behouden ten alle tijden het recht om een bericht te verwijderen of aan te passen, echter zullen zij dit altijd toelichten.

Mocht je het niet eens zijn met het besluit van de betreffende moderator/administrator dan verzoeken wij je vriendelijk dit te bespreken in het vraag en antwoord topic en niet in het topic zelf.

Omgangsnormen
- Probeer een ieder te helpen die nieuw is op het forum want onthoud dat ook jij ooit nieuw was.
- Plaats geen vulgaire, haatvolle, treiterende of beledigende berichten.
- Heb voor een ieder respect en behandel diegene ook zo.
- Privé berichten zijn ten alle tijden privé

Medische informatie
Op dit forum is het niet toegestaan NAW gegevens van artsen, verpleegkundigen, etc te plaatsen en/of te bespreken. Als iemand een vraag heeft van medische aard, beperk je dan tot het reageren met persoonlijke ervaringen of adviezen. Speel nooit zelf de arts (behalve als je dat bent natuurlijk).

Algemene voorwaarden
Door het gebruik van dit forum, ga je ermee akkoord dat je geen vervalste, lasterlijke, beledigende, vulgaire, haatvolle, treiterende, obscene, seksueel geörienteerde of ongeoorloofde berichten plaatst. Ook ga je er mee akkoord dat je geen door copyright beschermd materiaal op dit forum zal plaatsen. Het, al dan niet veelvuldig, plaatsen van spam, reclame, kettingbrieven, pyramideverkoop en petities is ook verboden op dit forum.

Begrijp wel dat het onmogelijk is voor de beheerders om alle berichten te lezen en de inhoud ervan te valideren, ze zijn daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. We kunnen de juistheid, compleetheid en bruikbaarheid van informatie in de berichten niet garanderen. Geplaatste berichten zijn de verantwoordelijkheid van het lid dat ze heeft geplaatst, en niet noodzakelijk de mening van dit forum, haar stafleden of de eigenaar van het forum. Eenieder die bezwaar heeft tegen de inhoud van een bepaald bericht, wordt aangemoedigd om het bericht in kwestie meteen te melden aan een beheerder of moderator. De staf en de eigenaar van het forum behouden het recht om bezwaarlijke berichten te verwijderen binnen een redelijke tijdspanne, als zij vinden dat verwijderen van een dergelijk bericht noodzakelijk is. Dit is een handmatig proces, dus houd er rekening mee dat niet altijd direct gehandeld kan worden. Hetzelfde geldt voor de informatie in profielen van leden.

Posten
Als lid ben jij als enige verantwoordelijk voor de inhoud van de door jou geplaatste berichten. Bovendien verklaar je je akkoord om de eigenaars van dit forum, de afhankelijke websites, het bestuur en zijn helpers te vrijwaren van enige door jou veroorzaakte schade.
De eigenaren van dit forum behouden ook het recht tot het onthullen van je identiteit (of enige andere informatie vergaard op dit forum), in het geval van een formele klacht of gerechtelijke vordering die is voortgekomen uit een situatie die is ontstaan door jouw gebruik van dit forum.

Reclame maken (bedrijven etc.)
Heb je een eigen bedrijf, goed doel, vereniging etc. dan mag je je natuurlijk ook aanmelden onder de betreffende naam van je vereniging of bedrijf, het is echter niet de bedoeling dat je zonder toestemming reclame gaat maken en/of je product promoten. Je mag ons mailen zodat we samen een passende oplossing kunnen bedenken.

Registratieproces
Je hebt de mogelijkheid om, tijdens het registratieproces, een gebruikersnaam te kiezen. We adviseren je om de naam passend te houden. Je gaat ermee akkoord dat je het wachtwoord van de gebruikersaccount die je registreert, niet zult doorgeven aan derden, met uitzondering van beheerders, voor je eigen bescherming en rechtsgeldigheid. Je stemt ook in met het feit dat je NOOIT een account van een ander zult gebruiken, om wat voor reden dan ook. Tevens adviseren we je ten zeerste om een moeilijk te achterhalen wachtwoord te gebruiken, om accountdiefstal te voorkomen.

Profiel
Nadat je jezelf hebt geregistreerd en bent ingelogd op dit forum, zul je een meer gedetailleerd profiel kunnen aanmaken. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de informatie in dit profiel proper en juist te houden. Enige informatie die de eigenaar van het forum of de staf als onjuist of onzedelijk beschouwt, zal worden verwijderd, met of zonder berichtgeving vooraf. Gepaste sancties kunnen volgen.

Verwijderen van je account
Wanneer je, je account wilt verwijderen is dat geen enkel probleem en dat kun je makkelijk doen vanuit je profielmenu. Het is echter niet mogelijk om zelf je berichten te verwijderen. Wanneer je een berichtje naar de moderators stuurt zal dit voor je gedaan worden, wij verwijderen dan jouw persoonlijke berichten. Wel hopen we dat je het goed vind dat we berichten in informatieve topics mogen laten staan voor de mensen die na jou komen.

Cookies
Tevens zal de forumsoftware een cookie opslaan in de cache van je browser. Dit is een tekstbestand dat kleine stukjes informatie bevat (zoals bijvoorbeeld je gebruikersnaam en wachtwoord). Dit zal ENKEL gebruikt worden om je in- of uitgelogd te houden. De software zal geen andere informatie van of naar je computer versturen.